24-09-06

Welkom op De Massage Cursus Online

Na het succes van De Massage Gids, kreeg ik veel vragen omtrent massage cursussen en opleidingen. Een massage cursus kost echter algauw aardig wat centen. Vandaar dat ik het geen slecht idee vind om een online massage cursus op poten te zetten voor iedereen die internet heeft, zonder dat het iets kost (afgezien van de kosten voor je internetverbinding  ).

Mijn ervaring, kennis van massage en het didactisch materiaal dat ik voorhanden heb als kinesist zullen me hierbij zeker kunnen helpen. Zet deze blog alvast bij je favorieten en keer zeker nog eens terug.

Massage is makkelijk aan te leren het vergt enkel oefening. Maar oefening baart kunst, dus met het geschikte proefkonijn kan je je technieken dagelijks bijschaven met deze Online Massage Cursus. Welkom en veel succes met je massage.

Commentaren

Wat een goed idde en erg handig om online massage te leren.Nou ik hoor het vaker dat massage makkelijk is maar mij lukt het niet.Hoe hard of juist zacht moet je masseren? Hoe zachter ik ook masser, krijg ik toch reacties te horen dat ik te hard masser en of knijp en pijn doe :( helpp hoe moet dat nou?

Gepost door: Suzanna | 14-05-07

ik wil hhet leren

Gepost door: djesse | 22-06-07

ik wil het leren via internet

hoe moet ik dit doen

Gepost door: kelly mondelaers | 08-08-07

Ik wil het ook leren! Weet je ook hoe je pijnen dan kunt bestrijden met massages??
Nou ja, hoe leer ik het via internet?

Gepost door: Antonet | 23-09-07

bijscholing er mag gerust nog info bijkomen heb op deze site het zelfde geleerd dan die dure opleidingen begin men twijfels te krijgen niet alleen voor deze cursus ook andere het is uw getuigschrift,brevet of diploma kopen eenal geldklopperij bedankt voor deze mooie site hopelijk komt er nog wat nieuws bij

Gepost door: rita | 09-10-07

Leren masseren met professionele begeleiding Hallo, ik ben van mening dat iedereen moet kunnen leren masseren. Daarom is deze site een goed initiatief. Ik ben tevens van mening dat goede professionele begeleiding noodzakelijk is om dit op een verantwoorde manier te doen.

Gepost door: Edwin Ransijn | 17-01-08

tnx heeft geholpen om het op school te snappen

Gepost door: rollie | 23-05-08

hallo,is heel plezant,een opleiding online en tis zeker dat je kosten spaart!
er zijn heel weinig opleidingen of currsussen,heb dit al altijd willen doen,en zo kun je eigenlijk op je eigen massages geven als je de kneep in handen hebt.
en het beste van al is,je kan het thuis leren en moet niet van huis!!
echt te gek!!
heb lang zitten zoeken maar heb het nu gevonden.
grtjs anita

Gepost door: schraenen anita | 11-03-09

Ik denk dat het gewoon in je handen/vingers moet zitten...
Je kan het uiteraard leren via cursussen, het is handig. Maar als je het niet in je hebt of het gevoel niet echt hebt... dan vrees ik toch dat het enkel bij hobby zal blijven voor je man/vrouw eens te verwennen (als je ze natuurlijk niet pijn gaat doen hehehe)
Ik zelf heb nog geen cursus gevolgd (ben dit wel van plan) maar mijn hond en mijn vriend zijn proefkonijnen en ze vinden het tot nu toe toch altijd heel goed ;).
grts!

Gepost door: ikke | 02-09-09

Ik wil het ook leren! kan ik dat echt .

Gepost door: iman | 15-11-09

hoe kan ik het leren dan via internet

Gepost door: suzan | 08-09-10

De commentaren zijn gesloten.